Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها>همدان - مدیر کل مدیریت بحران استان همدان گفت: طبق روال گذشته با اعلام پیش بینی هواشناسی و پالایش وضعیت آلاینده ها و آلودگی هوا، بروز پدیده ریزگردها در سطح استان، اطلاعیه های هشدار و اقدامات پیشگیرانه شهروندان، از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی به صدا و سیمای مرکز همدان و دیگر رسانه های استان منعکس و اطلاع رسانی لازم صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از همدان ؛ علی طالبی، در جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای استان گفت: روند كاهشی آلاينده های هوای استان ادامه دارد و روز دوشنبه 12 تيرماه با جوی آرام در سطح استان مواجه خواهيم بود.

وی خاطرنشان کرد: طبق پيش بينی های بعمل آمده پديده ريزگرد در سطح استان از بعدازظهر روز شنبه دهم تيرماه همراه با رعد و برق و رگبار خفيف اتفاق افتاد.

مدير كل مديريت بحران استان اضافه كرد: طبق روال گذشته با اعلام پيش بينی هواشناسی استان و پالايش وضعيت آلاينده ها و آلودگی هوا و يا بروز پديده ريزگرد در سطح استان، اطلاعيه های هشدار و اقدامات پيشگيرانه شهروندان، از سوی دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی ، درمانی استان به صدا و سيماي مركز همدان و دیگر رسانه ها منعكس و اطلاع رسانی لازم به هم استانی های عزيز صورت گرفته است.

خدابخشی، مسئول کنترل آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی نیز با اعلام ناسالم بودن هوای استان گفت: میزان ریزگردها هم اکنون در استان 260 میکروگرم بر متر مکعب است که در شرایط ناسالم برای گروههای حساس می باشد.

وی از سالخوردگان ، کودکان و بیماران ریوی تنفسی و زنان باردار خواست از خانه های خود خارج نشوند و افزود: میزان ریزگردها به تدریج افزایش خواهد یافت.

مسئول کنترل آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: میزان ریزگردها در حالت عادی 150 میکروگرم بر متر مکعب است.

نادر پیرتاج همدانی، کارشناس هواشناسی استان هم با بیان اینکه منشا این گردو غبار خارجی و از کشور عراق است گفت: حضور ریزگردها تا فردا ادامه دارد و از فردا بعدازظهر میزان گردو غبار به تدریج کاهش می یابد.

46

کلید واژه‌ها : گرد و غبار - ریزگرد -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۷۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا

گزارش جدید «انجمن ریه آمریکا» از «کیفیت هوا» در ایالات مختلف این کشور نشان می‌دهد افزایش حجم آلاینده‌های کشنده طی ۲۵ سال اخیر بی‌سابقه بوده است.

به گزارش ایسنا، در گزارش ۲۰۲۴ این سازمان تاکید شده است مردمِ ایالات متحده طی ۲۵ سال گذشته بیشترین تعداد روزهایی با هوای «بسیار ناسالم» و «خطرناک» را به دلیل افزایش انتشار آلودگی ناشی از ذرات معلق تجربه کردند.

همچنین در مجموع این گزارش نشان می‌دهد که ۱۳۱ میلیون نفر (۳۹ درصد) در مناطقی با سطوح ناسالم آلودگی هوا زندگی می کنند.

گزارش امسال شامل جدیدترین داده‌های کیفیت هوای تضمین‌شده از سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ میلادی و به‌روزرسانی شده است تا استاندارد سالانه آلودگی ذرات جدید را که آژانس حفاظت از محیط‌ زیست ایالات متحده (EPA) در فوریه ۲۰۲۴ نهایی کرد، منعکس کند.

«هارولد ویمر»، رئیس و مدیرعامل انجمن ریه آمریکا در این باره گفت: ما از ۲۵ سال گذشته تاکنون که این تحقیق را دست گرفتیم در زمینه پاکسازی هوا پیشرفت‌هایی داشتیم که بخش عمده ای از آن به دلیل اجرای قانون هوای پاک است با این حال، زمانی که تهیه این گزارش را شروع کردیم، تیم ما هرگز تصور هم نمی کرد که در این بازه زمانی بیش از ۱۳۰ میلیون نفر همچنان هوای ناسالم تنفس می کنند.

وی افزود: تغییرات اقلیمی نیز در این زمینه بی تاثیر نیست. هر روز که سطوح ناسالم ازن یا آلودگی ذرات معلق وجود دارد به این معنی است که شخصی – کودک، پدربزرگ، مادربزرگ، عمو یا مادر – در تقلای نفس کشیدن است. ما باید کارهای بیشتری انجام دهیم تا اطمینان حاصل شود که همه هوای سالم تنفس می‌کنند.

همچنین این گزارش نشان داد از هر ۱۰ نفر تقریبا چهار نفر در منطقه ای زندگی می کنند که حداقل در یک معیار آلودگی هوا امتیاز منفی دارد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی انجمن ریه آمریکا، آلودگی هوا با ذرات ریز که به عنوان PM۲.۵، آلودگی ذرات یا دوده نیز شناخته می شود، می تواند کشنده باشد. این ذرات از آتش سوزی جنگل ها، اجاق های چوبی، نیروگاه های زغال سنگ، موتورهای دیزل و منابع دیگر می آیند. این ذرات میکروسکوپی می توانند حملات آسم، حملات قلبی و سکته مغزی را تحریک کرده و باعث سرطان ریه شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
  • هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی
  • رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز آلودگی
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه هفتم اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • هوای پایتخت در مرز آلودگی ؛ وضعیت کیفیت هوای شهرستان‌های استان تهران + عکس